Zoeken naar kapsalon breda

 
kapsalon breda
Kapsalon de Ploeg in Breda.
Kapsalon de Ploeg is de nieuwe naam van de kapsalon aan de Ploegstraat in Breda. Voorheen was de kapsalon bekend onder de naam Martin's' Kapsalon en is al 80 jaar een begrip in t Ginneken en de rest van Breda.
Kapper breda Haar op de hoek Uw kapsalon in Breda.
Contact Online uw afspraak maken. U zoekt een kapper in Breda? Haar op de hoek heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en is er voor al uw haarverzorging en advies. Wij staan bekend om onze sterke focus op aandacht en luxe voor de klant. Ervaar de beleving van Haar op de hoek! Haar op de Hoek werkt met Parucci, Matrix Colorsync en Matrix So Color Beauty en Matrix Total Results en Fibreplex onmisbaar product voor de kapper. Heerlijke producten om mee te werken. Iedereen wilt dat unieke gevoel ervaren bij zijn of haar kapper, kom daarom langs bij ons en laat u goed verwennen. Creativity often consists of merely turning up what is already there. Did you know that right and left shoes were thought up only a little more than a century ago? Kapsalon HAAR OP DE HOEK staat bekend om haar sterke focus op aandacht en luxe voor de klant.
Kapsalon Breda L'ARTISTE' Kappers met aandacht en luxe in Breda.
Dan is L'ARTISTE' Hair Beauty Looks dé kapsalon in Breda waar je zijn moet. L'ARTISTE' is gevestigd aan het Van Coothplein 37 A4 in Breda. Ons team staat van dinsdag tot en met zaterdag met veel plezier klaar om onze gasten dé look te geven die zij zoeken.
Dit is de beste kapper in Breda volgens jullie indebuurt Breda.
Aanbiedingen van de week. Buurtvoordeel Het Stadsblad Breda. Restaurants en horeca. Nieuw in Breda. Dit is de beste kapper in Breda volgens jullie. Beauty wellness Bredanaars Lifestyle. Dit is de beste kapper in Breda volgens jullie. Door Annemijn Heijstek 30 december 2017.
Hoofd Idee Hoofd Idee is een professionele kapsalon in Breda, waar je terecht kan voor goed advies. Kwaliteit, service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel.
In de kapsalon hangt een gezellige informele sfeer. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Het is 28 jaar geleden dat Bart en Daniëlla elkaar ontmoetten tijdens de kappersopleiding in Breda. Beide hebben een passie voor het vak. Zowel Bart als Daniëlla hadden de ambitie om een eigen salon te openen.
BLINQ kappers.
blin-ken blonk, heeft geblonken. glans van zich afgeven, glanzen. Because you only get one. Home Contact Afspraak. BLINQ kappers 2016. Kesterenlaan 162 4822 WK, Breda. Over BLINQ kappers Wij zijn een dames, heren en kinder kapsalon in de wijk Haagse Beemden Breda.
Bert Haarmode De Professionele Kapper.
Al jarenlang is Bert haarmode een groot begrip als kapsalon in Breda. Wij beschikken over een aantal krachten waar wij allemaal zeer tevreden mee zijn, zo hebben wij een ijzersterk personeel die onze klanten uitstekend helpen en altijd pas stoppen wanneer u als klant tevreden bent.
Kappers en Kapsalons in Breda: Boek direct online! Treatwell.
Geen betere plek is er dan ook om je haar professioneel te laten kappen bij een kapsalon in Breda! Geniet in Breda en voel je thuis! Dat Breda en haar inwoners van gezelligheid houden zie je als je het oude centrum binnenkomt met geweldige cafés zoals De Bommel of T Hart van Breda.
Laurenz Kappers Laurenz Kappers Laurenz Kappers en Visagisten DE society kapper uit Breda.
4818 JH Breda. 076 565 58 38. Zondag en maandag. Dinsdag t/m vrijdag. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Contacteer ons